Pečení bylo odjakživa mou silnou stránkou

Napsal KlarAd. (») 28. 11. 2014, přečteno: 1272×

Letos jsou to první Vánoce, co neválím těsto na perníčky lahví od vína. Jen kdybych neměla ten nápad jej udělat z cukru krupice. Ale ještě pořád se snažím přesvědčit tu písčitou rozpadajícíc se hmotu, že z ní ty perníčky fakt udělám. .. už hodinu.. hlavní je vytrvat, ona nakonec podlehne! Teda alespoň v tom doufám..

půl minuty po té..

je to v pohodě, tvar mají, ale v receptu neříkali péct do hnědočerna. Nevadí, když odkrájím z hvězdiček ty rožky, tak budu mít krásné pětiúhelníky :)

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Luďka z IP 2a00:1028:83ca:*** | 25.6.2015 09:12
Mé také. Miluji pečení koláčů, dezertů i obyčejných bublanin. Když má k tomu člověk i kvalitní nádobí a pečící sady www.dommo.cz/
Kunovrat z IP 85.74.139.*** | 30.11.2014 12:28
No tak jak to mám posvědcené od vás, tak je mi hned líp :d možná si z toho udělám tradmark: Čerstvě připečené pětiúhelníky s polevou, k dostání jen u nás! 20 korun za kus! Neváhejte!
Pafka z IP 188.116.67.*** | 30.11.2014 04:20
Vrchol kulinářského umění není v rutině ale v odvaze pro experiment.
kapča z IP 188.116.67.*** | 29.11.2014 21:50
Kreativita ti nikdy nechyběla. Malá rada - zbytek zahladí poleva.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel dvanáct a dvě